881 Naar de kerst en terug

Het was wel een mooie dag gisteren. Samen met de collega’s kijken naar postief en negatief gedrag en de onvervulde behoeften die daar wellicht onder liggen. Het teamgesprek aangaan aan de hand van mooie vragen op kaartjes. Afscheid nemen van oude collega’s en kennismaken met nieuwe.

Met collega’s is het misschien ook wel een beetje als met vrienden. Make new friends but keep the old, one is silver, the other is gold. Maar misschien zit het ook wel helemaal anders. Ik weet dat ook allemaal niet. Voor ik echt sentimenteel word dan maar even de dag van vandaag. Sofieke is ziek en een paar daagjes thuis. Wens haar maar beterschap, dat vindt ze leuk. Verder moet ik straks naar een geheime bijeenkomst. Ik kan daar nog niets over zeggen omdat het geheim is en denk niet dat ik nu al teveel heb gezegd, want dat is echt niet zo, maar het ligt nog wel onder embargo en waar embargo ligt, dat weet ondertussen niemand meer. Het zal allemaal wel duidelijk worden in het nieuwe jaar, want ja, die richting gaan we nu toch serieus op. Als de kerststal op de Haven eenmaal staat dan schieten de kerstliedjes als rijpe granaatappelen mijn hoofd binnen. Mocht je ook een liedje in je hoofd hebben en daar vanaf willen, dan kun je het het beste even opzetten, draaien of streamen of hoe dat ook heet tegenwoordig. Luister er even naar bedoel ik en zing het desnoods mee als het niet te erg is, dan is het zo weer weg. Ik ga vanavond in ieder geval ruim oefenen met het ad hoc Kerstkoor 2017. Binnenkort zullen we enkele optredens verzorgen voor de Binnendijk en Swaensborch en op de Middendam. U hoort nog van ons.

Dan schijnt er vanavond op Niesenoort ook nog gefilmd te worden, wij moeten tenminste de hele avond binnenzitten met het licht uit geloof ik. Nu was het toch al geen weer om in de tuin te zitten, maar het voelt wel als een zekere beperking. We zullen wel zien hoe het gaat. Voor het goede doel hebben we graag wat over. Daarover de volgende keer meer, het goede doel bedoel ik.

Ate Vegter, 15 december 2017
www.atevegter.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s