949 Amsterdam Marimba Weekend

Van 8 tot en met 11 maart vindt het Amsterdam Marimba Weekend plaats, georganiseerd door percussioniste en artistiek leider Tatiana Koleva en Henny van de Abbeelen. Kom luisteren naar deze prachtige muziek. De marimba is het muziekinstrument dat niemand kent. Er zijn veel misverstanden over, maar wanneer je er naar luistert wordt je bijna als vanzelf betoverd.

Niet dat iedereen dat wil, maar het is toch mooi. Voor de nuchtere types, je kunt er ook gewoon naar luisteren. Tijdens het Amsterdam Marimba Weekend vind er een optreden plaats in de Amstelkerk op zaterdag 10 maart om 20.15 uur. Het slotspektakel vindt plaats op zondag 11 maart om 16.00 uur in het Bimhuis te Amsterdam.

Optredende artiesten zijn: Mamadou Diabaté (balafoon), Yacouba Konaté (balafoon) en Ibraim Scheickh Fall (djembé), Daniele Di Gregorio (percussionist uit de band van Paolo Conte) en Marco Pacassoni (vibrafoon, marimba), Tatiana Koleva & Youth Percussion Pool, Trio SR9, Kika (flamencodans), Alan ‘Gunga’ Purves en Leigh Howard Stevens.

Dat is wel een hele mond vol met al die gasten, kom maar gewoon lekker luisteren en ontspannen. Om het extra aantrekkelijk te maken is er ook nog een afterparty met dj & drinks, wat wil je nog meer? Voor details check www.amsterdammarimbaweekend.nl

Goed, het zou natuurlijk aardig zijn wanneer er door dit stukje een paar mensen op het idee komen om straks naar het Amsterdam Marima Weekend te gaan. Dat zou tenslotte zo maar kunnen. Het zou nog aardiger zijn, en ook wel een beetje onverwacht toch, wanneer jij dat bent. Daar zouden ze wel van op kijken, maar het kan natuurlijk best. Het is leuk, en wij gaan ook. Misschien kunnen we samen gaan. Laat maar even weten.

Ate Vegter, 20 februari 2018
www.atevegter.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s