1078 Eropuit met de baksteen

Ik heb de butagasfles midden in de steeg gezet zodat ik hem straks niet vergeet in de auto te zetten. Zo werkt de steeg als mijn extern geheugen. Want zoals je in gedachten alles overal kunt neerzetten om het gemakkelijker te kunnen onthouden is er geen enkel bezwaar om dat ook in het echt te doen en zaken in de weg te zetten zodat je er bij vertrek op zijn minst over struikelt en het meeneemt.

Dat is belangrijk want gasloos kamperen is nog net iets te modern voor mij en bovendien, ze zien je aankomen, als je na aankomst uit de auto stapt en direct een warmtepomp slaat. Dat gaat ook de beheerder te ver denk ik en het loopt voor een weekend ook wel een beetje in de papieren en voor de warmte hoef je het al helemaal niet te doen, dus dan zou het alleen voor het koken zijn en zelfs dat is nog maar de vraag want voor je het weet raak je in vakantiestemming en ga je gezellig met z’n allen uit eten. Voor de koffie is het niet nodig want die doen we al hip elektrisch met de Senseo.

Maar goed, dat zijn allemaal overwegingen die overdwarrelen bij het voorbereiden van een weekendje kamperen, want dat is wat we gaan doen. We hebben gisteren de caravan opgehaald en straks alle spulletjes en voor Piep twee kratten Playmobil, Bratz en Barbies erin en dan hop, op weg naar Vakantiepark Herperduin, bij Herpen in Noord-Brabant tussen Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch. Omdat onze vrienden met de kinderen daar een huisje hebben gehuurd en wij op het Binnendijkfeest zomaar bedachten aansluiting te zoeken. Lief regelt dat soort sociale allianties, moet ik er eerlijkheidshalve wel bij zeggen.

Herpen is een prachtig plaatsje in de de toch al niet lelijkste omgeving van Nederland en het weer belooft ook alle medewerking, dus inmiddels zijn de verwachtingen zo hoog gespannen dat het alleen nog maar kan tegenvallen, maar goed. Daar komen we ook wel weer overheen. Wel zou het prettig zijn als we konden beschikken over een Volvo 240 met een 2,3 liter motor, want die trekt het allemaal wat gemakkelijker en zo blijf ik altijd maar dromen en fantaseren over nieuwe kansen en mogelijkheden. Alsof het niet op kan.

Ate Vegter, 29 juni 2018
www.atevegter.wordpress.com

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s