1119 Ten Years After

Vandaag vieren we Sofieke’s verjaardag. Vanmiddag om drie uur is het feestje met taart en hapjes en kadootjes en muziek. Ze is nu tien. Het eerste decennium. Het is een onvoorstelbare gedachte dat ze al zo lang bij ons is, maar het is nog lastiger om je een leven zonder haar voor te stellen.

Zonder te overdrijven durf ik wel te zeggen dat zij de spil is waar ons leven om draait, wij zijn de bladen en samen zijn we de propeller waarmee we in het leven vooruit komen. We vliegen op eigen kracht, gedragen door elkaar.

Nu even geland in Vietnam, waar we haar verjaardag al voor de tweede keer vieren. Vier jaar geleden waren we hier ook. En hoe vaak hebben we deze dag al in Frankrijk of België gevierd. Misschien was het vorig jaar wel de eerste keer in Nederland. Dat heb je als je in de vakantie jarig bent. Beertje is vandaag ook jarig en morgen is het alweer een jaar geleden dat Tommy bij ons kwam. Ik ben eigenlijk wel benieuwd of hij ons mist deze weken. We zijn wel heel blij dat Laura zo goed voor hem en de konijnen zorgt.

Het is een mooi en belangrijk jaar geweest, waarin Sofieke een sterke ontwikkeling heeft doorgemaakt en hard heeft gewerkt aan haar groei en zelfvertrouwen. Dat is allemaal goed en wel, maar het mooiste is natuurlijk als je haar ogen ziet schitteren en glanzen van blijdschap en pret, giechelend met andere meiden of geheel opgaand in haar spel, momenten die we elke dag koesteren.

Dank voor alle vrolijke en goede wensen, die ook over zo’n grote afstand allemaal bijdragen aan de feestvreugde. Wij gaan straks in het zwembad helemaal de bloemetjes buiten zetten! It’s Party Pool Time!

Ate Vegter, 5 augustus 2018

http://www.atevegter.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s