1161 Apple valt niet van de boom

Gisteravond naar de nieuwe presentatie van Apple gekeken. Duurde bij elkaar twee uur. Niet dat ik alles gezien heb, maar je bent er toch mee bezig. Ik las ondertussen ook nog wat Mak, maar eigenlijk is dat niet te doen. Ik was erop attent gemaakt door mijn Apple dealer, Smile in Volendam, omdat ik de aanschaf van een Macbook Air overweeg. Ik denk die komt zo aan de beurt maar dat viel nog vies tegen. Ze bleven maar gaan over de Apple Watch en de nieuwste iPhone X SR Plus Max. Omdat ik daar niet echt in geïnteresseerd was vielen me een paar dingen op.
Ten eerste wist ik niet dat er zoveel positieve, lovende bijvoeglijke naamwoorden waren. Ik had wel een vermoeden, maar wanneer je ze daadwerkelijk zo achter elkaar hoort is dat toch even schrikken. En saai! Eindeloos vervelend was het. En er gaat ook nooit iets mis. Dat kan ik slecht hebben. Ik heb geloof in twee uur één kleine verspreking gehoord en niet één keer ‘eh…’. Ongelofelijk hoe die gasten rustig en op één doorgaande, kalm enthousiaste toon kunnen doorlullen.
Verder viel mij iets op aan hun kleren. Ze zagen er niet zo zeer mooi uit of netjes of gewoontjes, maar ze zagen er met name allemaal hetzelfde uit. Geen pakken natuurlijk, maar iets wat we nu vrijetijdskleding noemen, maar dan zo gestreken als ik het nog nooit gezien heb. En ik strijk mijn overhemden zelf dus ik weet wel hoe het er uit kan zien en waar het mis kan gaan. Wanneer ik een overhemd gestreken heb zit er een haarscherpe vouw op de mouw. Dat is het mooie van een gestreken overhemd, dacht ik altijd, maar bij Apple denken ze daar heel anders over. Alle overhemden keurig gestreken, maar helemaal glad, zonder scherpe vouwen whatsoever. Dat kon niet door henzelf gedaan zijn. Ze moeten bij Apple ook overhemden maken of op zijn minst een Chinees van de zaak hebben die alles strijkt. Ziet er gewoon niet uit alsof het uit een huiselijke situatie komt.
Verder hadden ze allemaal, behalve de hoogste baas Tim Cook, een Apple Watch om. Dat zie je ook altijd op Koningsdag. Iedereen in het oranje behalve de koning zelf, dus dat begrijp ik wel. Al met al heb ik er erg van genoten en ook behoorlijk voor niks zitten kijken. Over de nieuwe Macbook Air geen woord. Misschien dat ik toch even in slaap gesukkeld ben.

Ate Vegter, 13 september 2018
www.atevegter.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s