1173 Soundbites Festival groot succes!

Is het nu echt de tweede keer dat ik in de regen naar de Notorious Monks sta te luisteren? Ik geloof het wel, maar dat is nog niet het ergste. Het krankzinnige is dat Vincent daar gewoon staat en dat hij niet zingt. Want daar kom ik voor en met mij de hele buurt. Hij heeft al gezongen misschien en later, ja later, daar hebben wij nu even niks aan.
Verder is het natuurlijk een prachtige avond. De Bood speelt bij De Baat en Wilfred speelt in De Vermaning, dus wat wil je nog meer. Misschien dat het wat minder zou kunnen regenen. Ik heb daar zelf geen hekel aan, ik vind het stiekem altijd wel iets aan drama bijdragen. Je gaat er toch heen, ondanks de regen, maar wellicht is het een idee om volgende jaar te soundbiten in de zomer, net als iedereen weer terug is van vakantie, of misschien nog voor de zomervakantie. In juni is er verder toch niks te doen.
Afijn, Het is fantastisch! Ik ben gelijk al helemaal van mijn stuk getrild, wanneer ik mij tussen de decibels door bij Bril en Lens naar binnen wurm. Die Sin City Bastards spelen alsof hun leven er vanaf hangt en het is geweldig!
Ook de zoetgevooisde klanken van het Zingend Want in de Lutherse Kerk kunnen mij bekoren. En wie staat daar helemaal in de ziedende regen uit haar dak te gaan? Het is Janina Greven! Fantastisch! Wat kan die meid zingen! En de poffertjes ter plekke zijn ook nog eens heerlijk! Altijd weer die poffertjes. Ze zijn zo lekker dat je bijna nergens anders aan toekomt, maar gelukkig heb ik toch ook nog van een heerlijk wereldse tortilla met falafel genoten.
Tja, alomtegenwoordigheid is ons in dit korte mensenleven helaas niet gegeven dus je kunt op zo’n avond ook niet overal zijn, maar het is fantastisch en we mogen de organisatoren na al die regen ook wel eens in het zonnetje zetten, waarbij ik graag Karin, Laura en Anton wil noemen, zonder verder ook maar iemand tekort te doen. Iedereen die gespeeld en of gekookt heeft, heeft bijgedragen aan het succes. Ook Olympia Con Brio en ook al die vele anderen die ik nu nog niet genoemd heb. Genoten heb ik, zeker van Isn’t she lovely. Patapatapatapapatam! Maar het blijft jammer dat ik Vincent en Wilfred net gemist heb. Volgend jaar beter en heter.

Ate Vegter, 23 september 2018
www.atevegter.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s