1214 Ouwe meuk of leuk

Het is je misschien al opgevallen maar sinds kort zet ik oude verhalen opnieuw op Facebook. Ik ben gewoon weer bij 1 begonnen. Voor mijn rekenrust moest ik een kort inhaalslagje maken zodat het nu synchroon loopt met de nummering in de 1200, maar dat is voor de lezer verder niet van belang. Laatst ging er iemand helemaal onderuit omdat ik mijn stukjes nummerde, dat vond-ie maar aanstellerij en zo, maar ik vind het met name heel handig en bovendien kan ik moeilijk stoppen met iets waar ik mee begonnen ben. Vond ik met roken en drinken ook lastig. Kan wel dus maar klusje. Het geeft mij veel overzicht en voldoening. En ik hou wel van een beetje verbeelding.

Afijn, het is verder niet belangrijk. Wel die herhalingen, want weinigen hebben alles vanaf het begin gelezen. Misschien vind je het leuk dat ik je nu even aan de hand meeneem naar het verleden. We doen het dag voor dag en je hoeft niks. Je krijgt geen poesmeldingen van WordPress, want daar staat het al, en je krijgt het alleen te zien wanneer we vriendjes zijn op Facebook, maar ja, verschil moet er zijn, zei de boerin en gaf de boer op zijn kloten.

Nu we toch bezig zijn, je kunt ook zelf verhalen kiezen door achter de website (zie onder) een slash en een nummer te tikken en een enter. Maar dat werkt om onverklaarbare redenen alleen tot verhaal 999. Vanaf 1000 moet je eerst de datum omgekeerd typen. Dat zie er zo uit www.atevegter.wordpress.com/2018/04/11/1000dus als ik jou was zou ik daar helemaal niet aan beginnen. Je kunt het ook zien aan de linkjes in Facebook hoe dat moet, maar je moet wel de datum weten. Allemachtig, wat ben ik toch slecht in een beetje fatsoenlijk uitleggen. Het is ook allemaal veel te ingewikkeld voor mij. O, ik kan het nummer er zelf direct achter zetten, dat helpt.

Wat ook gemakkelijk is, dat onder elk stukje het vorige en het volgende stukje staat en gerelateerde stukjes, volgens WordPress dan hè, en die hebben soms wel vreemde associaties, maar goed, die heb ik zelf ook gelukkig, anders kwam er nooit iets uit mijn vingers. Nou, plezier! Ik hoop dat je het leuk vindt. Ik hoor het wel. Fijne dag!

Ate Vegter, 31 oktober 2018
www.atevegter.wordpress.com/14

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s