1338 Ik teken ervoor

Vandaag is een bijzondere dag. We gaan wat nieuws doen. Elke dag is bijzonder gewoon en deze dag is gewoon bijzonder. We gaan al vroeg van huis, om acht uur, richting Almelo, stad van de stoplichten. Wanneer we daar aankomen staat onze nieuwe caravan klaar. Als het goed is. Ik heb alle vertrouwen in Barry dat dat dik in orde komt. Wij tekenen ervoor en rijden ermee weg.
15
Onze geliefde oude caravan staat op Marktplaats en de Pierebaan. Zoek maar op Vintage caravan Constructam of bij de Hoed, dan kom je hem vanzelf tegen. Hij is mooi en betrouwbaar, oud en ervaren, met nieuwe kussens, banden, dissel, waterpomp en achterlichtjes. Je kan er nog heel lang plezier van hebben. Wanneer je laat merken dat je via dit verhaal geïnteresseerd bent geraakt krijg je direct 15 % vriendenkorting op de toch al soepele aanhaakprijs van 3300 euro.
4
In de loop van de middag hopen we dan weer met onze nieuwe Knaus Südwind thuis te komen, die voorzien is van nog modernere gemakken, een plashokje en een stapelbed. Het voert te ver om dat hier allemaal uit te leggen, maar wij hebben hele goede argumenten om voor drie personen een vijfpersoonscaravan te kopen. Het heeft vooral te maken met een vlotte start van de dag en vice versa.

’s Avonds gaan we met de familie een hapje eten bij de Ouwe Blauwe in gezamenlijke gezelligheid. Een aantal van jullie kent deze uitstekende locatie al en de anderen moeten er maar en keertje langs gaan.

Wanneer na alle beslommeringen de rust is teruggekeerd is zal ik gaan zitten en tekenen. Vandaag samen met Piep schetsboeken gekocht en zij heeft al een paar fraaie tekeningen gemaakt. Dat ga ik nu ook doen. Schetsjes, droedels, portretjes, abstracties, oefeningetjes, een caravan misschien, net wat er maar langs komt. Kijk, als je tekent zie je meer, dat is het idee.

Www.kekkekamperen.nl

Ate Vegter, 2 maart 2019

Canto Ostinato:
www.atevegter.wordpress.com/138

1338

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s