1351 Duurzaam in de regen

Het regent nu wel lang genoeg zou je zeggen, maar wat ik lees is dat het grondwaterpeil nog steeds te laag is. Daardoor kunnen huizen gaan verzakken wat een heleboel geld kost en wie zou het ook willen, zo vanuit je slaapkamerraam de straat op stappen. Nee, laat het nog maar even regenen, we zijn juist zo goed bezig.

Ondertussen denken wij al wekenlang alleen maar aan kamperen. Zo lang het regent zo lang zijn wij al bezig met kamperen in ons hoofd. Niet zo zeer kamperen waar, maar vooral waarmee. De oude caravan heeft goede diensten bewezen, maar we willen meer comfort en niet meer ombouwen en zo, je kent het wel, we willen ontspannen op vakantie.

Onze nieuwe caravan biedt al die mogelijkheden. Hij heeft een stapelbed waar wij alle drie in kunnen slapen waardoor de tafel kan blijven staan. Hij heeft horren en verduistering waardoor we dat niet meer allemaal zelf elke dag tijdrovend hoeven aan te brengen. En tijd is geld dus dit is voordeliger en we hebben meer vakantie in dezelfde tijd.

De oude dame is inmiddels verkocht en dat is een zorg minder. We kunnen nu bijna zorgeloos op vakantie en is dat niet wat iedereen wil? Het enige is nu nog het interieur. Dat moet mooi gestyled worden en Lief is er op dit moment nog niet uit. Wordt het twee paarsen met rozerood of wordt het twee blauwen met roodroze of toch blauw of paars met wit? Het zijn moeilijke beslissingen want het is voor de lange duur maar samen komen we er wel uit.

Wat ons betreft mag het nog wel even regenen, dan hebben we nog even tijd, al hoor ik Lief nu zeggen dat ze vindt dat er vandaag een beslissing moet vallen. Daarna moet het ook nog echt gemaakt worden en als we dan eindelijk aankoppelen en vertrekken, ja dan zou het wel prettig zijn als het dan, precies op tijd, eindelijk een keer ophoudt met regenen.

Ate Vegter, 15 maart 2019

www.atevegter.wordpress.com/151

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s