1689 Zand en kammetjes

Als je met Lief getrouwd bent, dan zitten er soms gele plakkertjes op het scherm van de laptop. Ik leg ze ernaast, niet wetende wat ik doe, maar ik denk wel dat het kan en ik kan er niet blind onderdoor werken.

Het is laat in de middag wanneer ik toch nog maar even een rondje Vesting ga lopen. Ik heb weliswaar gesport, maar verder alleen gelezen vandaag en je lijf voelt dat. Nog even er tegenaan, dan is het goed. Dat zal zo zijn, maar het regent. Regen is prettig wanneer je loopt. Je koelt beter en er zit meer zuurstof in de lucht. Is waar, maar je wordt ook nat. Oké, ik ben al weg.

Wanneer ik terugkom zit er een bericht in mijn mail waar ik heel blij van word, echt superblij. Daarover later meer. Nu is de avond vrij om te doen en laten wat ik wil. Het lijf is voldaan en alert en ik kan er rustig bij gaan zitten. Ik laat de Wereld aan mij voorbijgaan en dan lees ik weer verder. ’s Avonds laat nog wat prietpraat ter ontspanning voor het slapen gaan, totdat de verder oervervelende Martin Hartman en twee andere nerds aan het woord komen in verband met het vijftienjarig bestaan van Youtube. Het blijkt dat er veel meer te zien is dan ik weet.

Ik kijk graag naar autoproblemen op Poolse provinciale wegen, de gevaarlijkste ter wereld, maar er is veel meer te zien. Eva zelf kijkt bijvoorbeeld graag naar tiny kitchen, waar heel pietepeuterig wordt gekookt en dan heb je nog asmr. Dat zijn al die ritselgeluiden waar je rustig van wordt en in slaap valt.

Er gaat een geweldige wereld van rust en rariteiten voor mij open, met zand, bananen, tandenborstels, kammetjes, tangetjes, scheersponsjes en pruttelpraat met veel tanden en tong ook. En dan de greatest hits van de golden buzzer compilation en de zogenaamde 5-minutes-craftfilmpjes. Heerlijk allemaal. Ik ben nog steeds blij.

Ate Vegter, 14 februari 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s