1701 Zomaar in de krant

Ik zag het van tevoren aankomen, maar het is toch wel apart wakker worden, wanneer je weet dat je die dag in de krant staat. Ik was er vroeg uit, had de brievenbus nog niet gehoord, maar zag toch dat de krant er al was. Eerst Tommy maar eens eten geven en koffie zetten en dan hoppa!

Ik sta in het Noordhollands Dagblad (waarom spelt een krant zijn eigen naam Noord-Hollands Dagblad verkeerd, vraag ik mij af, ik moet daar toch eens achter zien te komen, er zal een reden voor zijn) editie Waterland, met mijn eerste column Blikopener. Ik vond het al heel wat om in het Waterlands Weekblad te staan maar nu sta ik twee keer per week met mijn tronie in Dagblad Waterland.

Daarnaast ook nog een paginagroot interview met de columnist, ter kennismaking. Het moet toch niet gekker worden. Als ik het zo teruglees, dan staat het er allemaal wel erg stellig. Lief vraagt of ik het haar wil voorlezen en begint regelmatig te lachen. Ja, zij weet wel beter, maar zo amuseer ik mijn lezers elke dag, hoop ik. Altijd iets om te lachen, ook als het leven niet om te lachen is. Er zijn eerlijk gezegd al genoeg mensen die zich druk maken over het C-virus, dus laat ik het dan maar over iets anders hebben. Dat vind ik ook leuk aan het schrijven. Het is een adempauze. Even er tussenuit.

Goed, dit gaat allemaal wel erg veel over mijzelf, waar ik eerlijk gezegd geen moeite mee heb. Ik sta graag in het middelpunt van de belangstelling en ook graag aan de zijlijn om te kijken hoe andere mensen leven, want dat iedereen dat geheel op zijn of haar eigen manier doet, dat is voor mij wel duidelijk en geen bezwaar. Dat maakt het leven juist zo aardig. Nou ja, we zullen wel zien. Morgen verder met de gewone dingen van de dag.

Ate Vegter, 26 februari 2020

1701a

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s