1963 Een nieuwe tijd

Alles heeft een begin en een einde, zelfs het presidentschap van Oom Donald. Wat een opluchting was dat zaterdag. Ik zeg het nog maar een keer. Eerlijk gezegd had ik erop ingezet dat hij zou winnen, juist omdat zoveel mensen hem voor gek verslijten, terwijl ik denk dat hij wel onbeschoft is maar ook een echte winnaar, die helaas niet tegen zijn verlies kan. Dat blijkt nu maar weer. Gelukkig dat het nu allemaal voorbij is. Ik ga graag een keer op mijn kosten uit eten met Vincent, want het is nu eenmaal zo dat je sommige weddenschappen liever verliest dan wint.

Ik hoop dat we verder voorlopig niks van hem horen en dat het met die onzinnige rechtszaken allemaal met een sisser zal aflopen, want er is niets meer om voor te vechten en er is geen enkel bewijs gevonden voor fraude. Wat een spectaculair moment was dat toen de Amerikaanse televisiestations hem wegdraaiden omdat het allemaal leugens waren wat hij zei. Dat is nog nooit eerder gebeurd. 

Wat een opluchting dat we nu weer in een normale wereld leven, nou ja, feitelijk pas vanaf 20 januari, maar dat is alleen maar een kwestie van tijd en tijd staat altijd aan jouw kant zoals de Rolling Stones vroeger al zongen: Time is on my side, yes it is…

Wat een opluchting. Het zal nog wel even wennen zijn, maar alles komt goed. Het worden weer normale tijden. Ken je die tekening met al die witte mannenkoppies, een zwarte en een clown, daar kan nu weer een gewone witte man achter geplakt worden. En straks misschien een zwarte vrouw, want hij is natuurlijk al wel een beetje op leeftijd met zijn 78 jaar. Kamala Harris doet het nu al heel goed als aanstaande vicepresident. Laten we hopen dat het allemaal goed gaat de komende vier jaar. Met hem en met de wereld. Hou goede moed.

Ate Vegter, 11 november 2020

www.atevegter.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s