2168 Huis aan het Water

Het is toeval dat dit mijn 2168ste stukje is wat gaat over mijn naderende 68ste verjaardag. 68 word je ook niet elke dag, maar op 21 mei is het zover. Ik kom daar later nog op terug, met name omdat ik dan de leeftijd heb bereikt waarop mijn vader overleden is. Ik ben dan nog niet net zo oud als hij geworden is want hij werd 68 jaar, tien maanden en vier dagen, maar dat is van later zorg.

Nu even over het Huis aan het Water. Misschien ken je het al en misschien ook niet, maar het is een inloophuis voor kankerpatiënten en mensen die met kanker te maken hebben, een mooi en nobel initiatief van mensen die hun liefde en tijd aan anderen geven. Ik kom er zelf niet zo veel, maar Piep gaat naar het Kinder Splash Café, dat is een groepje leeftijdgenoten, allemaal kinderen van mensen met kanker of die aan kanker overleden zijn. Ze vindt het heel leuk, ze doen hele leuke dingen samen en ze voelt zich daar geen uitzondering. Een ontroerend mooi initiatief.

Goed, allemaal de moeite en de zegen waard natuurlijk en omdat we dit jaar geen tuinfeest geven, maar naar Haaksbergen gaan om te vieren dat Laura 50 (vijftig!) en ik 68 word, dacht ik dat het leuk zou zijn om via Facebook een inzamelingsactie te houden. Ik hou eigenlijk helemaal niet van dat soort dingen, maar toen ik zag dat ik het voor Huis aan het Water kon doen ging ik overstag. Aanvankelijk ging dat goed, maar vervolgens kon niemand meer doneren en ik kreeg hem ook niet meer aan de praat! Je kunt het wel direct naar hun bankrekening overmaken en als je het via mij wil geven kan dat ook. Niks doen kan ook, het is maar een suggestie. Ik was er wel chagrijnig van dat het allemaal in de soep liep, maar nu gaat het wel weer. Volgend jaar maar weer gewoon een feestje in de tuin, dat is toch het beste! Dank aan alle lieve gevers! Fijne dag!

http://www.stichtinghuisaanhetwater.nl

Stichting Huis aan het Water
NL 07 RABO 0162 512 953
ovv: verjaardag Ate Vegter

Ate D. Vegter, 16 mei 2021

Nog meer toeval: Derk Vegter 99 jaar:
www.atevegter.wordpress.com/168

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s