2220 Huis aan het Water

Het is nu zoon zes weken geleden dat ik voor de laatste keer jarig was en ter gelegenheid van dat heuglijke feit een Facebook inzamelingsactie op touw heb gezet voor de Stichting Huis aan het Water. Zij bieden ruimte aan iedereen die met kanker te maken heeft. Na aanvankelijk succes en het daarmee gepaard gaande euforische gevoel, alsof je een ronde verder komt in bijvoorbeeld een Europees Kampioenschap wat dan ook, liep de boel vast.

Een aantal goede gevers had al een mooie bijdrage gestort, maar wat nu? Gelukkig bedacht een aantal mensen dat ze het net zo goed direct aan Huis aan het Water konden overmaken, via de site doneren is echt kinderlijk eenvoudig, en anderen maakten een bedrag aan mij over in de verwachting dat ik het dan aan de stichting zou overmaken. Dat is allemaal goed gegaan.

Nu voelde ik inmiddels wel een zekere nieuwsgierigheid opkomen wat al dit gedoe concreet in pecunia non oled zou hebben opgeleverd. Ik belde met Karin van het Huis en zij heeft het uitgezocht. In totaal hebben we 290 euro gedoneerd, 145 via Facebook en 145 via mij en direct. Dat is toch een heel mooi bedrag voor een club die het juist van dit soort initiatieven moet hebben.

Mag ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor je open hart en het goede geld wat daar uitstroomde? Dat mag vast wel. Fijn! Mocht je alsnog een bedrag willen doneren dan kan dat natuurlijk altijd op NL 07 RABO 0162512953 t.n.v. Stichting Huis aan het Water. Of je kijkt even op de website www.stichtinghuisaanhetwater.nl. Ook dan alvast bij voorbaat dank. Fijne dag verder!

Ate A. Vegter, 6 juli 2021

De man van De Pont:
www.atevegter.wordpress.com/220

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s