2235 Au revoir!

We gaan vandaag vertrekken. Dat is een dag eerder dan gepland, maar omdat ik zo hard heb gereden waren we hier ook een dag eerder. Onze volgende lange kampeerplaats is over twee dagen geboekt in Huttopia Noirmoutier, op een schiereilandje bij Nantes. De twee tussenliggende nachten zitten we op Huttopia Baie du Mont St Michel, inderdaad in de buurt van RenW (familie). Misschien dat we hen nog gaan zien. Dat zou leuk zijn.

Nu gaan we afscheid nemen van Huttopia Les Falaises in Saint-Pierre-en-Port. Alle campings waar we dit jaar heen gaan zijn van Huttopia, wat de kwaliteit en de sfeer garandeert en administratief gemak biedt. We hebben een meisje achter de balie hier de boeking laten omzetten, bijvoorbeeld. Het is prettig dat dat zo gemakkelijk is, want de meeste dagelijkse dingen zijn in ruime mate ingewikkelder dan thuis. Je reist alleen om thuis te komen. Ik weet niet wie dat zei, maar ik ook.

We hebben gisteren heerlijk vakantie gehad van alle zorgen, lekker lunchen in de oude vervallen en weer opgeknapte bioscoop REX, daarna winkelen in het oude centrum, waar we nog een zielige duif aantroffen, waar we niets meer voor konden doen, en daarna naar het strand. De stranden zijn van keien en stenen. We hebben dus veel profijt van onze waterschoenen, als ik de mijne niet vergeten was. Bij het inpakken heb ik ze in mijn handen gehad en vervolgens weer terug in de kast gelegd. Ik begrijp mijzelf soms ook niet, dat is niets om je ongerust over te maken.

Het water is heerlijk en Piep en ik hebben veel gezwommen en het water is ook fijn omdat je je daar zo vrij in kunt bewegen, wat op mijn leeftijd nog wel eens te wensen overlaat. Alles gaat moeilijk en zwaar, behalve autorijden, eten en drinken en zwemmen. Verder gaat het goed. Piep verheugt zich al op haar komende verjaardag op 5 augustus. We weten nu eigenlijk niet meer hoeveel gasten we max mogen ontvangen (8?), maar dat zien we dan wel. Het is nog wel spannend, want vanaf vandaag moet je overal je vaccinatiebewijs laten zien. Tot nu toe ligt alles voor joker in de Volvo. Morgen de evaluatie van Normandië. Au revoir!

Ate Vegter, 21 juli 2021

Fiets gestolen!:
www.atevegter.wordpress.com/235

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s