2481 Stoppen

Hij besluit er maar mee te stoppen, die arme Victor. Het helpt hem toch niet en het is echt een gedoe om iedere keer naar de sportschool te rijden. En nu de benzineprijs ontploft, is het sporten wel twee keer zo duur geworden. Hij kan natuurlijk met de fiets naar de sportschool gaan, dat scheelt benzine, maar de sportschool is daarvoor net iets te ver weg en als hij met de fiets gaat dan hoeft hij eigenlijk niet meer naar de sportschool omdat hij met het fietsen dan al genoeg sport. Maar als hij niet meer naar de sportschool hoeft, dan hoeft hij er ook niet per se heen te fietsen, maar kan hij ook rustig ergens anders heen fietsen, want hij houdt nog steeds wel van afwisseling, waardoor het eigenlijk allemaal net nooit iets wordt en je er net zo goed mee kan stoppen.

En zo stopt Victor dan ook maar met de medicijnen. Dan kan nu wel, want hij heeft alweer nieuwe en die doen het toch ook goed en die bevallen hem eigenlijk best, voor zover je medicijnen je goed kunnen bevallen. Daarom is hij ermee gestopt en dat scheelt enorm in de bijwerkingen. Hij is nu toch weer minder emotioneel labiel en heeft ook geen opvliegers meer. Het opgeruimde karakter van de prednison mist hij wel. Nu is hij weer gewoon Victor.

En dan de krantenwijk. Hij had het niet gedacht, maar daar zijn ze nu toch ook mee gestopt. Victor heeft het altijd leuk gevonden om te doen, maar de afspraak met zijn zoon was dat wanneer hij met de fiets naar school zou gaan, hij met de krantenwijk mocht stoppen. En nu fietst hij al een week lang met zijn vriendje samen naar school en heeft hij de krantenwijk opgezegd. In het proces van opzeggen komt hij er nog achter dat ze veel meer hadden kunnen verdienen, wanneer ze hem op zijn naam hadden gezet, want een volwassene krijgt bijna twee keer zoveel als een kind, maar daarvoor is het nu te laat en bovendien, voor het geld hoef je het niet te doen, want alle krantenwijken betalen nog steeds schandalig laag, zoals elke hoofdredacteur nog steeds weet en ontkent. Mooi dat ze ermee gestopt zijn.

Ate Vegter, 20 maart 2022

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s