2503 Mooie foto’s

Vandaag gaan we iets doen. We gaan kiezen en stemmen. Ik zal het even uitleggen. Zoals jullie misschien weten werkt Lief voor DuPho, dat betekent Dutch Photographers en DuPho is de beroepsvereniging van Nederlandse fotografen. Je kunt bij alle fotografen denken aan reclamefotografie, fotorapportages, bruids-, geboorte-, afscheids- en medische fotografie. Kortom elke keer als je een mooie foto ziet kun je aan DuPho denken, want waarschijnlijk is die foto dan gemaakt door een professionele fotograaf.

Elk jaar organiseert een organisatie als DuPho een wedstrijd, die wedstrijd heet Selection Of 2022. Alle professionele fotografen kunnen foto’s inzenden van het afgelopen jaar die samen iets zeggen over de handtekening van de fotograaf en een jury kiest dan de 20 beste inzendingen, de zogenaamde genomineerden. Vanuit de genomineerden wordt de beste fotograaf van dit jaar en de beste studentenfotograaf gekozen. Dat is inmiddels gebeurd en de foto’s van deze twintig winnende fotografen, de Selection Of 2022, hangen in Amsterdam op abri’s door de hele stad.

Maar het publiek kan ook zijn favoriet kiezen. Dat is dan de publieksprijs en wij zijn het publiek. Je gaat naar de website van DuPho en klikt op SO 2022 Award en kiest dan de mooiste foto’s. Of je klikt op onderstaande link. Je scrolt naar beneden en dan zie je alle namen en als je daarop klikt zie je het werk van die fotograaf en dan kun je daar op stemmen. Let op! Je kunt per device maar één keer stemmen. Dit is de link: dupho.nl/so-award. Scrol er lekker doorheen, geniet van het mooie werk en breng je stem uit! Veel plezier!

Ate Vegter, 10 april 2022

Advertentie

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s