2562 Op een mooie tweede pinksterdag

Het was een dag om nooit te vergeten en toen de felicitaties binnenkwamen wist ik het ook direct: het is onze trouwdag. Ik gaf Lief een zoen en ze lachte, omdat ook zij net de felicitaties had gelezen, maar eerlijk is eerlijk, zij had er wel eerder aan gedacht.

We hadden geen welomschreven plannen, maar uit eten viel toch wel binnen het bestek, totdat Baukje en Kitty ons uitnodigden samen met hen uit eten te gaan. Dat sprak ons allemaal aan. Nu was de dag echt begonnen. We kleedden ons aan en reden naar het oosten waar we hartelijk werden begroet en ook hartelijk teruggroetten.

Lief en Kitty gingen naar de kringloopwinkel en Piep, Baukje en ik naar het Kruitvat, want dat was de enige winkel die open was en we hadden lentevloeistof nodig. Daarna gingen we nog gezellig even iets drinken.

Weer thuis bij Baukje en Kitty kwamen de fotoalbums van vroeger op tafel, want ik had een stukje geschreven over vader, maar ook een stukje over moeder en daar zocht ik nog een foto bij. We bladerden door ons verleden en ter inspiratie (=inademing) mocht ik drie albums meenemen voor drie maanden. We zullen zien.

Vervolgens gingen we uit eten bij Patron. Het was lekker en gezellig en we zagen de tijd ook nog voorbijvliegen. In de regen reden we terug naar huis en straks breng ik Sofieke naar school want het leven gaat door en je mag niet te laat komen.

Ate T. Vegter, 7 juni 2022

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s