2610 Aan het Zuur

Daar staan we dan in Bollendorf, aan de oever van de Sauer met onze voeten in het kabbelende water. De kinderen jagen op hun luchtbedjes en opblaasbeesten in tomeloze vaart voorbij. We hebben een mooie grote plek vlak tegenover wat verspreide watervalletjes. Aan de overkant van de rivier kijken we op Luxemburg, waar we zo vaak in volle vaart doorheen gejakkerd zijn en dat we nu eens op ons gemak kunnen bestuderen.

Trier is ook mooi, maar dat is van later zorg. Eerst maar eens deze warme dag doorkomen in het zwembad, de rivier en de supermarkt, als deze tenminste op zondag open is, want je rekent op enige goddeloosheid, maar als het te pas komt is het vaak ver te zoeken. Ook de verbinding met jullie is lastig, zo die dat altijd al niet is. Bij de receptie is een paar vierkante meter wifi en that’s it. Je ziet op de foto hoe gretig de mensen daarvan gebruik maken. Het is het eerste wat ik zie wanneer we hier binnenrijden en ik maak gelijk deze foto omdat het er zo grappig uitziet.

Nu zit ik er ’s morgens ook, maar dan is het nog niet zo druk, wat goed is voor de verbinding. Verder hebben ze hier nog nooit van 4G gehoord. De rotsen zijn te hard om het in te graven. Kortom, wij hebben hier een heerlijk rustige vakantie, verstoken van alle beslommeringen des levens, behalve wandelen, zwemmen en boodschappen doen. Bovendien is het nu alweer maandag. Zo vliegt de tijd, maar gelukkig nog steeds de goede kant op.

Ate Vegter, 25 juli 2022

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s