2637 Drukke dag

Het wordt die stille vrijdag toch nog een hele drukke dag. Ik moet eerst de slaapzakken ophalen van de stomerij. Vervolgens ga ik Piep en Anne naar Noord brengen, want ze willen nog heel graag winkelen, nu dat allemaal nog kan in de vakantie. Dan even een hapje eten en naar Piet Klerkx uit Waalwijk in Purmerend, waar we een hele mooie stoel van Montèl hebben uitgezocht. Ik ken Piet nog goed uit Rotterdam, waar hij tegenover Termeulen zat bij de stroopwafels. We hebben uiteindelijk toch gekozen voor de lichtste bekleding ooit. Je moet soms risico’s nemen in het leven. En nu gaan we samen met Abel de knoop doorhakken. Kom nog maar niet kijken, want hij heeft een levertijd van 12 weken, zeg begin november. Wel kun je je melden als je belangstelling hebt voor onze huidige lekkere loungestoel, die bruine leren van Leolux want die gaat de deur uit, maar Astrid heeft de eerste keus.

Daarna zet ik Lief af bij de caravan. Ze maakt een laadje en een kastje op de plek waar vroeger de kachel zat. Dan boodschappen doen en naar het ziekenhuis om bloed te prikken en de laatste radium te scoren. Tot slot naar Toko Bandung voor het avondeten, want ik combineer Antoni graag met lekker eten.

Inmiddels is het nu zaterdag en breng ik Lief zo naar de Waterdag in Edam. Vanmiddag gaan we naar Vorrelveen, waar we gaan kamperen met de hele familie ter integratie en verbrustering. Het weer blijft nog mooi dus ik kan nog net mijn favoriete vakantie-uitrusting aan en verder moeten we maar zien hoe dat allemaal gaat. Anne mag mee en dat is voor Piep wel zo leuk en wij vinden het ook gezellig.

En nu is het alweer zondag. Zo vallen de dagen om als dominostenen en dat is maar goed ook want je moet er toch niet aan denken dat je in een eeuwig nu blijft steken en altijd zou moeten doen waar je nu mee bezig bent.

Ate Vegter, 21 augustus 2022

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s