2753 Series kijken

Vroeger waren we al blij met het derde net, maar nu hebben we aan 88 tv-zenders nog niet genoeg en vermeien we ons met een overvloed aan streamingsdiensten, waarop je je toch niet allemaal kunt abonneren, want dat zou een godsvermogen kosten. Wij hebben nu Netflix en alleen dit jaar nog Disney+, destijds als een cadeautje voor Piep toen ze haar arm brak. Nu het voetbal een paar dagen is gepauzeerd kijk ik in de Volkskrant even naar de 10 beste series van 2022.

Ik tel er maar één van Netflix, Better Call Saul 6, en drie op Disney+: Atlanta 3, The Bear en Star Wars: Andor. Dat hele Star Wars is aan mij niet besteedt, maar als ik de ronkende Volkskrant lees ga ik toch twijfelen. Van The Bear heb ik gisteren de eerste twintig minuten  bekeken en in die tijd alleen maar een heleboel geschreeuw in de keuken gezien, factor drie Gordon Ramsay, dus of ik dat volhou en dan ook nog interessant ga vinden is maar zeer de vraag. De Volkskrant zegt dat er echt geen thriller op kan tegen de zenuwslopende spanning die er in de kleine keuken van het fictieve restaurant The Original Beef of Chicagoland hangt, dus misschien is het gewoon even doorbijten. Atlanta is een briljante serie die ons voortdurend op het verkeerde been zet lees ik hier. Misschien moet ik daar mee beginnen, al ben ik eerlijk gezegd al snel de draad kwijt als het een beetje ingewikkeld wordt en moet Lief mij uitleggen hoe het verhaal in elkaar steekt dus dat verkeerde been is voor mij al gauw teveel, maar goed. Ik geniet net als Remco Campert vaak wel van het landschap zonder dat ik van de spanning van de Tour de France zelf iets begrijp.

Kortom, het is nog niet zo gemakkelijk om gegarandeerd vermaak te treffen in een serie waarmee je nog moet beginnen, maar misschien heeft iemand nog een gouden tip, waarmee we weer een paar dagen vooruit kunnen tot de volgende wedstrijd.

Ate Vegter, 13 december 2022

Advertentie

4 Comments

  1. Ik ben net weer begonnen met series kijken. Heb dat vele maanden niet gedaan vanwege andere keuzes. Plus dat eega met pensioen is en de woonkamer dus geen absoluut privédomein meer is 🙂
    Mijn toppers van dit jaar Atypical, The Sandman, Slow Horses en Under the Banner of Heaven. De eerste twee op Netflix, de laatste op Disney+ en Slow Horses op Apple TV+.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s