1471 Het zijn de kleine dingen

Vanmorgen gaat er even iets mis, maar het sluit mooi aan bij het thema. Ik sta op en ga naar beneden. De eerste die eten krijgt is Tommy. Hij krijgt een bekertje brokjes per dag dat wij in vier porties aanbieden. Ik vul zijn bekertje en wil daarna een kwart in zijn bakje doen. Ik maak een onwillekeurige beweging en de hele vloer ligt vol kattenvoer.

Ik zet alles weg wil het opvegen, maar dan zie ik dat Tommy doet alsof er niets aan de hand is en begint te eten. Het lijkt alsof hij het wel spannend vindt dat hij nog overal moet zoeken. Ik wacht even met het vullen van zijn bekertje, geef Micky te eten en zet koffie. Wanneer hij alles op heeft gestofzuigerd gaat Tommy naar buiten alsof er niets aan de hand is. Ik vul zijn bakje voor zijn eerste wederkomst.

Een paar weken geleden pas ik bij Zara een jasje, type gewatteerd bomberjack. L te klein XXL te groot dus XL zal goed zijn. Ik koop het niet omdat ik niet durf te beslissen. Gisteren zijn Piep en Lief in de stad en ik heb ze gevraagd uit te kijken naar zo’n jasje. Ik krijg een mooie foto toegestuurd van een jasje voor € 70,- bij Uniqlo, mijn favoriete winkel. Ik zeg doe maar niet omdat ik nog niet durf te beslissen.

Ik kijk snel nog even op de site van Zara en daar zijn alle jasjes in de aanbieding van 59,95 voor 19,95, maar niet in mijn favoriete kleur en ik durf zonder passen nog steeds niet te beslissen. Dan zie ik een ander bomberjack in mijn zwart en ik neem mij voor de bestelling af te ronden voordat ik dit stukje afheb. Het is dit jasje. Eigenlijk kan ik het dan het beste nu bestellen. Wacht even.

Oké, gedaan. Valt nog niet mee, want het is marineblauw i.p.v. zwart en nu moet ik een hele stap richting een nieuwe ideeëncollectie maken en mijn telefoonnummer snappen ze niet omdat ik het verkeerd invul, maar uiteindelijk is het gelukt, zoals met bijna alles. Leuk hè, kleine dingen die het doen. Volgende keer weer iets belangrijks, want over die balans wou ik het hebben, maar ik ben er niet aan toegekomen.

Ate Vegter, 13 juli 2019

www.atevegter.wordpress.com/271

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s